Plattsättning

– med full behörighet enligt BKR

 

Plattsättning i egen regi

Vi är medlemmar i BKR, Byggkeramikrådet, och har egna anställda plattsättare – skickliga yrkespersoner med full behörighet.

För våra kunder innebär det en trygghet att vi följer BBV – Byggkeramikrådets branschregler för utförande av arbeten med vattentäta keramiska väggbeklädnader och golvbeläggningar i våtutrymmen. Det innebär att vi på Tyrfors Byggnads AB har fullständig behörighet för våra plattsättningsarbeten. Vi har också kunskaperna och produktkännedomen som gör att vi gärna bistår med smakråd och synpunkter när det gäller materialval, färg, form och funktion.

Idag är BKR den självklara auktoriteten när det gäller användandet av keramiska material, såväl i våtrum som i torra utrymmen. Byggkeramikrådets Branschregler för våtrum, BBV, är riktlinjerna som gäller för fackmannamässigt utförande inom området. En mycket viktig del av BKR:s verksamhet är utbildning – såväl av plattsättningsentreprenörer som önskar få behörighet att arbeta efter branschreglerna som av försäkringsbolag, besiktningsmän, fastighetsmäklare och andra aktörer i byggbranschen.