Nybyggnad

– helt efter kundens behov och önskemål

 

Allt från den enklare villan till exklusiva, komplexa hus

När det gäller nybyggnation har vi lång erfarenhet att falla tillbaka på. På Tyrfors Byggnads AB har vi – alltsedan företaget startades för 40 år sedan – i stor utsträckning ägnat oss åt olika slags nybyggen. Det har skapat ett brett kompetensregister som gör att vi behärskar nybyggnation av vitt skilda objekt, från den lite enklare villan till verkligt exklusiva hus med komplexa och unika lösningar.

Vi hjälper gärna de kunder som har egna idéer att förverkliga sina byggprojekt. Genom vårt samarbete med kunniga och engagerade arkitekter kan vi dessutom hjälpa till med att rita hela huset. Och sedan har vi de samlade resurser och de partners som behövs för att utföra projektet i sin helhet – på totalentreprenad.

Den som vänder sig till oss och vill ha en helhetslösning får ett ritnings- och kostnadsförslag från oss. På så sätt kan kunden leva i trygg förvissning om att inga obehagliga överraskningar tillkommer i efterhand.

Vår erfarenhet och kompetens ger oss rätt förutsättningar att hitta lösningar på eventuella problem som dyker upp längs vägen i byggprocessen. Vi har helt enkelt förmågan, kunskaperna och resurserna som krävs för att förverkliga de flesta tänkbara byggprojekt.

Vi bygger för det mesta nya hus i lösvirke på totalentreprenad, där vi tar helhetsansvaret för projektet från början till slut. På önskemål går det naturligtvis även bra att anlita oss för att montera och sätta upp prefabricerade byggnader.