Tyrfors Byggnads AB

Vi är ett privatägt byggföretag med 35 år i branschen. Vi utför de flesta förekommande byggprojekt. Våra kunder är såväl företag, organisationer och försäkringsbolag som privatpersoner.

Hos oss finns bred kompetens och mycket lång samlad erfarenhet inom byggande. Det gör att man med förtroende kan anlita oss för alla sorters uppdrag. Vi utför allt från små byggservicearbeten till stora omfattande arbeten.

Tack vare vårt stora register och ett väl inarbetat kontaktnät av samarbetspartners åtar vi oss gärna totalentreprenader, där vi tar det fulla ansvaret genom hela byggprocessen – från start till mål. Vi sköter samordningen och ser till att alla delar faller på plats i rätt tid.

När behov finns samarbetar vi med välrenommerade arkitekter och konstruktörer, exempelvis vid vissa typer av nybyggnation eller renoveringar av känsliga kulturbyggnader.

Framför allt arbetar vi med nybyggnation, om- och tillbyggnation (ROT) och kulturrenoveringar. På senare år har företaget expanderat och vi utför allt fler arbeten på uppdrag av de ledande försäkringsbolagen.

Vi hälsar alla presumtiva kunder välkomna att kontakta oss. Vi tar tillsammans fram individuella lösningar – anpassade till varje kunds behov och önskemål. Våra kundrelationer bygger på förtroende och den som anlitar oss kan räkna med:
  • Personlig service tack vare en liten familjär organisation
  • Tryggheten som en professionell partner erbjuder
  • Leveranssäkerhet och överenskommen kvalitet i utförandet
  • Konkurrenskraftiga priser